Termeni si conditii

Cerere oferta tencuiala mecanizata

Cerere oferta finisaje mecanizate

Conditii generale de utilizare a site-ului www.tencuieli-mecanizate.ro


1.1. Pentru utilizarea acestui site este necesara citirea si acceptarea în totalitate a “termenilor si conditiilor” de utilizare.

1.2. Conditiile generale de accesare si utilizare a site-ului www.tencuieli-mecanizate.ro se aplica in totalitate, in mod neconditionat si permanent tuturor utilizatorilor si vizitatorilor.

1.3. Navigarea în continuare pe acest site presupune acceptarea integrala de catre dumneavoastra a acestor termeni si conditii de utilizare. In cazul în care Termenii si Conditiile site-ului www.tencuieli-mecanizate.ro nu sunt considerate acceptabile pentru dvs, va recomandam sa încetati imediat utilizarea site-ului.

2.Drepturi de autor

2.1. Continutul site-lui www.tencuieli-mecanizate.ro este protejat de legile dreptului de autor, precum si de toate tratatele internationale aplicabile în acest domeniu. Toate drepturile sunt rezervate www.tencuieli-mecanizate.ro

2.2. Toate materialele (texte, logo-uri si design) continute în acest site sunt protejate de legile dreptului de autor si nu pot fi reproduse, distribuite, transmise sau publicate fara acordul scris al Webmaster-ului.

2.3. Este interzisa modificarea continutului acestor pagini, precum si copierea, reproducerea, distribuirea, publicarea oricarei parti din acest site fara permisiunea Webmaster-ului.

3. Modificari ale site-ului www.tencuieli-mecanizate.ro

3.1. Webmaster-ului isi rezerva dreptul sa modifice continutul site-ului www.tencuieli-mecanizate.ro fara nicio notificare prealabila.

3.2. Webmaster-ul nu este raspunzator fata de utilizatori, indiferent ca sunt persoane fizice sau juridice, pentru modificarea continutului sau intreruperea disponibilitatii www.tencuieli-mecanizate.ro.

4. Exonerarea de Raspundere

4.1. Acceptand sa utilizati www.tencuieli-mecanizate.ro, declarati in mod expres si implicit ca intelegeti si ca sunteti de acord cu urmatoarele:
- utilizarea site-ului www.tencuieli-mecanizate.ro, se face pe propria raspundere.

4.2. Webmaster-ul site-ului www.tencuieli-mecanizate.ro nu este raspunzator pentru daune directe sau indirecte, de orice natura, care ar putea sa apara în urma accesarii sau utilizarii Site-ului.

4.3. Webmaster-ul site-ului www.tencuieli-mecanizate.ro se absolva in mod expres de toate raspunderile de orice fel.

5. Date cu caracter personal

5.1. Webmaster-ul site-ului www.tencuieli-mecanizate.ro respecta si se conformeaza Regulamentului (UE) 2016/679 cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal.

5.2. Pentru a raspunde cererilor oferta, poate fi necesara furnizarea de informatii cu caracter personal, cum ar fi email-ul si numarul de telefon.

5.3. Aceste informatii vor fi strict utilizate numai pentru a transmite ofertele de pret ale serviciilor prestate, sau alte detalii tehnice ale produselor aflate in www.tencuieli-mecanizate.ro si vor fi utilizate în conformitate cu GDPR.

5.4. Prin completarea formularului din pagina Contact al site-ului www.tencuieli-mecanizate.ro, utilizatorii sunt de acord sa fie contactati în viitor de catre Echipa noastra.

5.5. Webmaster-ul site-ului www.tencuieli-mecanizate.ro se obliga sa asigure confidentialitatea datelor cu caracter personal si nu vor transmise catre terti niciun fel de informatii cu caracter personal, exceptie facând tertii parteneri care asigura buna functionare a acestui site.

5.6. Acest site poate utiliza cookie-uri care permit colectarea unor informatii cu caracter tehnic despre utilizator: tipul browser-ului, sistemul de operare folosit si informatii despre traficul realizat pe www.tencuieli-mecanizate.ro.

5.7. Aceste posibile informatii colectate prin intermediul site-ului www.tencuieli-mecanizate.ro au ca scop DOAR îmbunatatirea serviciilor sale adresate utilizatorilor.

6.Link-uri externe catre site-urile unei terte parti

6.1. Site-ul www.tencuieli-mecanizate.ro poate contine link-uri externe catre alte site-uri dar si catre alte site-uri a unei terte parti si sunt furnizate doar pentru interesul dvs.

6.2. Raspunderea integrala pentru respectivele site-urile, o poarta proprietarii site-urilor în cauza.

6.3. Webmaster-ul nu raspunde de continutul, calitatea sau natura site-urilor care pot fi accesate prin legaturi de pe siteul www.tencuieli-mecanizate.ro, exceptie facand doar linkurile catre siteurile partenere.

6.4. Webmaster-ul este exonerat de orice raspundere sau prejudiciu produs utilizatorului in accesarea link-urilor externe catre websiteurile unei terte parti, aflate pe site-ul www.tencuieli-mecanizate.ro

6.5.Utilizatorii care acceseaza aceste link-uri externe isi asuma personal raspunderea si riscurile ce vor decurge din accesarea lor.

7.Revizuiri ale Termenilor si Conditiilor

7.1. Webmaster-ul îsi rezerva dreptul de a schimba termenii, conditiile si politicile site-ului www.tencuieli-mecanizate.ro oricand si fara niciun preaviz.

7.2. Utilizatorii agreeaza ca orice litigii aparute in legatura cu utilizarea site-ului www.tencuieli-mecanizate.ro vor fi solutionate de instantele judecatoresti competente din Municipiul Bucuresti.

* 27 MAI 2022. Utilizarea site-ului dupa informarea Utilizatorilor înseamna acordul acestora cu privire la acest document.