Dupa cum am mentionat anterior DOBMARIO CONSTRUCT foloseste in tencuielile mecanizate atat materiale clasice cat si materiale ambalate la sac. Astfel va facem o prezentare a materialelor ambalate la sac folosite frecvent de firma noastra. Aceasta este doar o prezentare, clientul poate folosi alte materiale echivalente.

MATERIALE AMBALATE LA SAC

Tencuieli
Tencuiala ciment-var pentru interior si exterior, prelucrare mecanizata, cu masina de tencuit.

Granula maxima: 1,25 mm.
Tencuiala ciment-var pentru interior, prelucrare mecanizata, cu masina de tencuit.

Granula maxima 0,65 mm.
Consum: 16-17kg/mp/cm
Tencuiala MP 75 este un mortar uscat, predozat in fabrica, pe baza de ipsos si var.

Granula maxima 2 mm.
Consum: 9-10kg/mp/cm
Rimano Uni
Tencuiala unistrat cu consum scazut. Se aplica mecanizat la interior direct pe zidarie. Nu necesita finisaje ulteri-oare cu alte produse.

Consum: 8kg/mp/cm
Finisaje
Rimano Clasic
Glet de ipsos de culoare gri deschis. Se aplica la interior pe tencuieli rugoase de ciment(tinci sau grund), mortar de ipsos, betoane.

Consum: 0.8kg/mp/1mm
Rimano Bianco
Glet de ipsos de culoare alba. Se aplica la interior pe tencuieli rugoase de ciment(tinci sau grund), mortar de ipsos, betoane.

Consum: 0.8kg/mp/1mm
Rimano Glet
Glet fin de culoare alba. Se aplica la interior pe tencuieli fine de ciment mortar de ipsos, beton. Indicat pentru suprafete absorbante, corectii ale finisajului

Consum: 0.24kg/mp/0.3mm
Rimano Top
Glet ultrafin de culoare alba. Se aplica la interior pe suprafete puternic absorbante, poroase. Indicat pentru renovari, umpleri de pori, reparatii ale fisurilor, corectii ale finisajului.

Consum: 0.08kg/mp/0.1mm