Zugraveala mecanizata si vopsele Baumit Bucuresti

Cerere oferta zugraveli mecanizate

Cerere oferta finisaje mecanizate

ZUGRAVEALA APLICATA MECANIZAT

Vopsele lavabile

Ce reprezinta zugraveala mecanizata? Sistemul airless reprezinta pulverizarea cu presiune a particulelor de vopsea, fixandu-le pe perete, suprafata finala va fi foarte netede. Aplicarea airless imbunatateste aderenta stratului de vopsea, si prelungeste durata de viata a acesteia. Masina de zugravit este conceputa in asa fel incat sa aplice uniform lavabila pe perete, fara sa lase bule de aer sub pelicula. Pistoanele fac presiune de 3000 psi si elibereaza lavabila prin duzele selectate. In acest fel, se poate vopsi o suprafata foarte mare, 300 – 1500 mp/ora. Creste randamentul si calitatea. Dezavantajul este ca, trebuie sa protejam si sa infoliem totul, inainte de aplicare. Se poate folosi orice tip de lavabila, dar recomandam sa folositi gama Divina Baumit la zugraveli mecanizate.

zugraveli lavabile

Baumit Divina Professionell

Lavabila de interior combinata, alb cu verde.

Portofoliu
zugraveli mecanizate bucuresti

Baumit Divina Latex

Lavabila de interior aplicata in doua culori, alb si albastru.

Portofoliu
zugraveala mecanizata

Baumit Klima Color

Lavabila de interior aplicata in doua culori diferite, alb si portocaliu.

Portofoliu

Aplicare

Zugraveala mecanizata se poate folosi atat la interior cat si la exterior. Aplicarea se va face pe un suport uscat, gletuit, slefuit si amorsat la interior. La exterior se poate aplica si pe tencuiala decorativa.
Executam zugraveala mecanizata la standarde inalte de calitate si preturi acceptabile in Bucuresti si zonele limitrofe. Pentru suprafete mai mari, ne deplasam si in tara.


Vopsea lavabila Baumit de interior si exterior